• Robert Calcatiniuc - MINSTALRO COM SRL

  Din colaborarea cu echipa DIANEX am invatat ceea ce inseamna responsabilitate, promptitudine, punctualitate, toate acestea bazandu-se indeosebi pe prietenie si respect. Multumim!

 • Andreea Moise - AMO PROIECT DESIGN SRL

  Din prima zi a infiintarii firmei ,iunie 2006, avem o colaborare continua. Am trecut si prin criza si prin momente frumoase. Multumim Dianex pentru sprijin si pentru faptul ca ne tineti mereu la curent cu noutatile in domeniu, ca ne trageti de urechi cand nu facem lucrurile asa cum trebuie,ca astfel totul sa mearga ca pe roate. O echipa tanara…dinamica…profesionista…

 • Teodor Georgiana - STAND PRIVE DRAIV SRL

  O firma de profesionisti, gata oricand sa te ajute in orice situatie

 • Valentina Tulica Arsene - ICF Coach, Trainer, Consilier dezvoltare personala

  Colaborarea mea cu echipa Dianex a inceput in 2014. Am apelat la ei pentru infiintarea firmei mele. Nu-i cunoasteam atunci. Insa rabdarea si caldura cu care intreaga echipa m-au primit, m-au determinat sa continui colaborarea pentru evidenta contabila si sper ca acest parteneriat sa dureze multi ani de aici incolo. Toti membrii echipei sunt profesionisti, prompti, cu orientare catre client, calitati pe care eu le admir.

 • Laurentiu Ioan Neagu - Laurentiu Ioan Neagu PFA

  Întotdeauna și-au făcut treaba cu profesionalism. Nu am întâmpinat probleme niciodată. Am fost ajutat cu plăcere de fiecare dată când am avut nevoie.

 • Cristina Ionescu - YONDCLIMA SRL

  O echipa mereu in pas cu noutatile, bine documentata si foarte prompta!

 • Carmen Miranda Pitic - Carmen Miranda Pitic PFA

  Servicii prompte si eficiente. Un partener proactiv al afacerii tale, care te ajuta sa iti indeplinesti obligatiile legale si fiscale.

 • Mihai Marinescu - ANDAV LOGISTIC EXPERT SRL

  Firma dianex reprezentanta a programului de contabilitate Nexus are capacitati tehnice si sfaturi utile pentru a adapta in timp real toate cerintele si nevoile utilizatorilor programului de contabilitate Nexus prin adaptarea si gasirea de solutii pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Sunt foarte multumit de serviciile lor.

 • Adrian Artene - APPSMART SOFTWARE SOLUTIONS SRL

  Echipa Dianex reprezinta un sprijin constant, calculat si profesionist. Au fost alaturi de noi si ne-au indrumat pas cu pas inca de la inceput, sustinand dezvoltarea afacerii si cultivand increderea reciproca. Apreciez in mod deosebit sfaturile practice, disponibilitatea, atitudinea proactiva, alaturi de explicatiile prompte si detaliate cu privire la orice schimbare intervenita. Va multumesc!

 • Simona Manescu - HILDE PREST TRANSLATIONS SRL

  Profesionalism, personal cu un comportament ireprosabil, fara niciun incident de-a lungul colaborarii noastre destul de indelungate, nimic de reprosat!

 • 1
 • 2
 • 3

Ultimile comentarii

Dianex
17-02-2017

Pentru PFA nu asiguram sediu profesional.

Ion Marius
17-02-2017

Puteti gazdui sediul pentru un PFA?

Dianex
08-10-2016

In primul rand, in momentul in care contruiti spatiul respectiv, trebuie sa-l declarati la primarie ca spatiu comercial. Dup

gabriela
08-10-2016

buna ziua. as avea nevoie de raspunsuri la cateva intrebari. in primul rand as dorii sa aflu daca la tara in fata casei mele

Dianex
24-09-2016

Pentru un raspuns, va rog sa detaliati.