Problema pe care o au oamenii nu este ca tintesc prea sus si esueaza, ci ca tintesc prea jos si reusesc.” — Michelangelo Buonarroti

despre dianex

Inca de la inceputul activitatii noastre am dorit sa punem pe primul loc CALITATEA pentru serviciile si produsele vandute. Nu am avut intotdeauna cele mai mici preturi, insa am vrut ca produsele si serviciile oferite sa fie la cele mai inalte standarde.

Totul a inceput in anul 1996 cand din pasiune am debutat in activitatea financiar-contabila, reusind intr-un timp relativ scurt sa avem un portofoliu important de firme pentru evidenta financiar contabila. Odata cu cresterea activitatii, am vrut si am reusit sa ne dezvoltam aria de competente si cunostiinte, cautand sa centralizam intr-un singur loc intreaga paleta de servicii necesare oricarei afaceri.

In anul 2005, am obtinut autorizatia pentru vanzare si service case de marcat, reusind intr-un timp relativ scurt sa ne plasam printre firmele importante din Prahova in domeniul vanzari de echipamente fiscale, avand peste 4000 case de marcat vandute. Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor un sistem integrat fiscal, in anul 2006 am inceput implementarile de software de Contabilitate, Retail, Horeca, reusind astfel sa optimizam activitatile comerciale si contabile pentru orice tip de firma, indiferent de marimea acesteia.

Odata cu cresterea cerintelor din partea clientilor din anul 2006, am inceput sa oferim servicii ONRC: infiintare srl, infiintare pfa, mentiuni ONRC puncte de lucru, radieri si suspendari de activitate, precum si alte tipuri de mentiuni la Registrul Comertului. Asiguram consultanta necesara pentru a lua cea mai buna decizie inaintea de a infiinta o societate comerciala, precum si consultanta necesara obtinerii de autorizatii speciale de la ITM, DVS, DSP, Mediu, etc.

In anul 2011 am obtinut autorizatia de Serviciu Extern Abilitat in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( protectia muncii ), oferind servicii complete de SSM: Evaluare Riscuri, Dosar SSM, Cercetare Accidente Munca, etc. si Situatii de Urgenta.

Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea noastră cu compania DIANEX. Am ales colaborarea cu compania DIANEX, furnizor de servicii software, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței și profesionalismului membrilor echipei. Recomandăm compania DIANEX ca fiind un colaborator profesionist si de încredere!

Eugen Popa Gupo
Trading Impex SRL

Colaborarea mea cu echipa Dianex a inceput in 2014. Am apelat la ei pentru infiintarea firmei mele. Nu-i cunoasteam atunci. Insa rabdarea si caldura cu care intreaga echipa m-au primit, m-au determinat sa continui colaborarea pentru evidenta contabila si sper ca acest parteneriat sa dureze multi ani de aici incolo.Toti membrii echipei sunt profesionisti, prompti, cu orientare catre client, calitati pe care eu le admir.

Valentina Tulica Arsene
ICF COACH, TRAINER, CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

Din prima zi a infiintarii firmei ,iunie 2006, avem o colaborare continua. Am trecut si prin criza si prin momente frumoase. Multumim Dianex pentru sprijin si pentru faptul ca ne tineti mereu la curent cu noutatile in domeniu, ca ne trageti de urechi cand nu facem lucrurile asa cum trebuie,ca astfel totul sa mearga ca pe roate. O echipa tanara…dinamica…profesionista…

Andreea Moise
AMO PROIECT DESIGN SRL
O echipă de nota 10. M-au ajutat sa imi înființez firma foarte repede si fara probleme.
Brotoiu Vlad
EliteAutoMaster SRL
Va multumesc mult pentru serviciile de calitate!
Printre punctele forte ale colaborarii pot sa amintesc profesionalismul (nu doar ca am primit toate informatiile necesare, dar am primit si alte informatii valoroase pentru primii pasi dupa aprobarea dosarului), promptitudinea (tot ceea ce am solicitat a fost trimis foarte rapid atat pe WhatsApp, cat si pe email) si flexibilitatea (am fost nevoit sa intreb anumite lucruri la ore nu tocmai potrivite si in weekend, iar raspunsul nu a intarziat sa apara. P.S: Pentrui asta imi cer scuze! 😂
10/10 – o sa recomand mai departe.
SAVU VLĂDUȚ
AFTER DECO STUDIO S.R.L.

Este foarte important sa ai langa tine o firma de contabilitate careia sa-i pese de afacerea ta si sa o trateze ca pe businessul propriu! De-a lungul celor 4 ani de colaborare am avut parte de cele mai bune servicii si sfaturi din partea echipei Dianex, dezvoltand o relatie profesionala bazata pe foarte multa incredere si respect reciproc. Va multumesc!

Ionut Andronache
LOGISTICS MANAGEMENT SOLUTIONS SRL