V-ati decis sa infiintati o firma si nu dispuneti de un sediu social, sau costurile cu acesta sunt prea mari. Noi avem solutia! Gazduire sediu social asigurat de un cabinet de avocatura.

Tarif - 1.000 lei / an.

AVANTAJE:

  1. Costuri foarte mici: pretul platit pentru gazduirea sediului social sunt aproape neglijabile in comparatie cu chiria platita pentru un sediu social;
  2. Nu este necesar Acceptul Asociatiei de Proprietari:  pentru sediile sociale stabilite in apartamente, este necesar un aviz, intitulat Acceptul Asociatiei de Proprietari/Locatari, in care trebuie sa obtineti semnatura Presedintelui asociatiei, dar si a vecinilor de apartament.
  3. Rapiditate in intocmirea actelor: se elimina astfel toate celelalte formalitati privind incheierea unui contract de folosinta, eventual inregistrarea acestuia la ANAF.
  4. Gazduire nelimitata de sedii sociale: potrivit L 31/1990 la o adresa pot functiona mai multe firme doar in anumite conditii limitative.
  5. Impozit mai mic - incepand cu 2016 locuintele care gazduiesc un sediu social vor platii impozite marite de peste 10 ori

DEZAVANTAJE:

  1. Nu se pot desfasura activitati economice: Firmele infiintate cu sediul social la un cabinet de avocatura, nu pot desfasura nici o activitate la acel sediu. Pot fi desfasurate activitati economice la un punct de lucru, sau/si in afara sediilor sociale si punctelor de lucru.
  2. Perioada limitata: gazduirea sediului social se realizeaza pe o perioada de maxim 1 an, cu posibilitatea de prelungire.

Contact Gazduire Sediu

Telefon/Fax:
0244 529-596 interior 1

Mobil:
0748 033-068

Email:
onrc@dianex.ro