Cu doar 69,90 lei (taxa ONRC in valoare de 45 lei este inclusa in pret), primesti Certificat Constatator eliberat de Registrul Comertului

Asistenta telefonica:
0721 321 348
Luni – Vineri : 08.00 – 17.00

Completeaza formularul de comanda plateste cu CARDUL sau prin virament bancar si vei primi pe email, in cateva minute, documentul solicitat.
Pentru ONG-uri si entitati NEinregistrate la ONRC, NU se pot obtine certificate!
Va rugam sa folositi acelasi numar de telefon si cand completati datele de plata cu cardul

Prin dianex.ro obtine Certificat Constatator Online in original de la Oficiul National al Registrului Comertului (O.N.R.C.).

Completeaza formularul de comanda plateste cu CARDUL sau prin virament bancar si vei primi pe email, in cateva minute, documentul solicitat.

Certificatul constatator eliberat este semnat electronic de catre O.N.R.C. si are caracter de original chiar daca i-l veti primi pe email.

Se pot obtine certificate constatatoare 24 de ore din 24 , 7 zile pe sapatamana.

Nu trebuie sa va deplasati la O.N.R.C. si sa pierdeti timp important la cozile de la ghiseu. Vei obtine documentul dorit din fata calculatorului , sau cu ajutorul telefonului mobil. Totul doar pentru un comision de 24.90 lei.

Certificat Constatator Online eliberat de O.N.R.C.

Registrul Comertului elibereaza 2 tipuri de certificate constatatoare:

Certificat eliberat in baza Legii 26/1990 (cel care se obtine prin completarea formularului de mai sus)

Prezintă starea la zi a firmei şi cuprinde următoarele informaţii:

 • denumirea (firma);
 • numărul de înregistrare în registrul comerţului;
 • date identificare asociati si administratori, precum si a membrilor de conducere a firmei
 • codul unic de înregistrare;
 • identificator unic la nivel european;
 • starea firmei” activ, in insolventa, faliment, cu activitatea suspendata;
 • forma juridică: SRL, SNC, PFA, I.I., I.F.;
 • adresa sediului social/profesional si valabilitatea acestuia;
certificat constatator online
certificat lege 359 din 2004

Certificat eliberat in baza Legii 359/2004

Odata cu inregistrarea la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) a cererii de inregistrare sau ca cererii de inscriere de mentiuni, solicitantul are obligatia sa depuna, o data cu cererea de inregistrare si actele doveditoare, declaratia-tip pe propria raspundere, semnata de asociati sau de administratori, din care să rezulte, dupa caz, ca:

a)persoana juridica nu desfasoara, la sediul social sau la sediile secundare, activitatile declarate, o perioadă de maximum 3 ani;
b)persoana juridica indeplineste conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii, pentru activitatile precizate în declaraţia-tip.

Orice modificare cu privire la cele declarate atrage obligatia solicitantului de a depune la biroul unic din cadrul oficiului registrului comerţului de pe langa tribunal o noua declaratie-tip pe propria raspundere corespunzatoare modificărilor intervenite.

Biroul unic din cadrul oficiului registrului comertului de pe langa tribunal, pe baza declaratiilor-tip prevăzute la art. 15 din Lege 359/2004, eliberează solicitantilor certificate constatatoare care atesta ca:

a) s-a înregistrat declaraţia-tip pe propria răspundere, din care rezultă că la sediul social sau secundar nu se desfăşoară activităţile prevăzute în actul constitutiv sau modificator;
b)s-a înregistrat declaraţia-tip pe propria răspundere, din care rezultă că sunt îndeplinite condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii, pentru activităţile

Pentru tariful platit veti obtine:

 • Certificat Constatator eliberat de ONRC, cu semnatura electronica si cod de bare care atesta calitatea de original;

 • Documentul este recunoscut de toate institutiile statului si de toate entitatile din Romania;

 • Factura fiscala eliberata de firma Dianexaccounting SRL pentru comisionul de intermediere, dar si pentru taxa platita la Registrul Comertului.

 • Asistenta telefonica sau prin chat online de Luni pana Vineri intre orele 08.00 – 17.00;

Certificatul Constatator de baza este solocitat de: Primarie, ANAF, Instanta, RAR, Notariat, Banca, Accesar Fonduri, Eliberare Cazier, Banca Nationala, Administratia pentru Mediu, Ambasada, Directia generala a Vamilor, Parchet, Politie, Inregistrare TVA, Autorizare si multe alte institutii sau entitati economice, pentru a obtine informatiile la zi despre societati comerciale, sau persoane fizice autorizate

Furnizare informatii este solicitat de firme sau persoane fizice pentru a obtine informatiile la zi ale Societatii sau Persoanei Fizice Autorizate pentru care se face cererea. De regula acest document nu se accepta de catre institutii ca sursa de informare, institutiile solicita certificat constatator