• Andrei Merisca - UNDOITREI SRL

  Pentru zona de tech/start-up, recomand cu incredere! Un partener dedicat care iti ofera timpul si expertiza sa, dincolo de normele contractuale.

 • Dana Nae - DELICATESE CAFFE SRL

  Ma numesc Dana Nae, reprezint firma DELICATESE CAFFE, pe care am infiintat-o in luna martie 2017, cu ajutorul firmei DIANEX. Pot spune ca, mi-a fost de mare ajutor, responsabili, seriosi, punctuali, expliciti. As mai putea adauga ca, a fost o placere, sa lucrez cu dumnealor, datorita faptului ca tot personalul au contribuit la rezolvarea, cat mai repede cu putinta a tuturor problemelor firmei. Ii felicit pentru stilul de lucru si pregatirea de care au dat dovada. Recomand,firma DIANEX si altora care doresc sa aiba parte de infiintarea unei firme/ societate, de servicii, de calitate. Cu stima si repesct, Dana Nae

 • Robert Calcatiniuc - MINSTALRO COM SRL

  Din colaborarea cu echipa DIANEX am invatat ceea ce inseamna responsabilitate, promptitudine, punctualitate, toate acestea bazandu-se indeosebi pe prietenie si respect. Multumim!

 • Andreea Moise - AMO PROIECT DESIGN SRL

  Din prima zi a infiintarii firmei ,iunie 2006, avem o colaborare continua. Am trecut si prin criza si prin momente frumoase. Multumim Dianex pentru sprijin si pentru faptul ca ne tineti mereu la curent cu noutatile in domeniu, ca ne trageti de urechi cand nu facem lucrurile asa cum trebuie,ca astfel totul sa mearga ca pe roate. O echipa tanara…dinamica…profesionista…

 • Teodor Georgiana - STAND PRIVE DRAIV SRL

  O firma de profesionisti, gata oricand sa te ajute in orice situatie

 • Valentina Tulica Arsene - ICF Coach, Trainer, Consilier dezvoltare personala

  Colaborarea mea cu echipa Dianex a inceput in 2014. Am apelat la ei pentru infiintarea firmei mele. Nu-i cunoasteam atunci. Insa rabdarea si caldura cu care intreaga echipa m-au primit, m-au determinat sa continui colaborarea pentru evidenta contabila si sper ca acest parteneriat sa dureze multi ani de aici incolo. Toti membrii echipei sunt profesionisti, prompti, cu orientare catre client, calitati pe care eu le admir.

 • Laurentiu Ioan Neagu - Laurentiu Ioan Neagu PFA

  Întotdeauna și-au făcut treaba cu profesionalism. Nu am întâmpinat probleme niciodată. Am fost ajutat cu plăcere de fiecare dată când am avut nevoie.

 • Cristina Ionescu - YONDCLIMA SRL

  O echipa mereu in pas cu noutatile, bine documentata si foarte prompta!

 • Carmen Miranda Pitic - Carmen Miranda Pitic PFA

  Servicii prompte si eficiente. Un partener proactiv al afacerii tale, care te ajuta sa iti indeplinesti obligatiile legale si fiscale.

 • Mihai Marinescu - ANDAV LOGISTIC EXPERT SRL

  Firma dianex reprezentanta a programului de contabilitate Nexus are capacitati tehnice si sfaturi utile pentru a adapta in timp real toate cerintele si nevoile utilizatorilor programului de contabilitate Nexus prin adaptarea si gasirea de solutii pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Sunt foarte multumit de serviciile lor.

 • 1
 • 2
 • 3

Ultimile comentarii

Dianex
14-02-2017

Pentru PFA nu asiguram sediu profesional.

Ion Marius
14-02-2017

Puteti gazdui sediul pentru un PFA?

Dianex
08-10-2016

In primul rand, in momentul in care contruiti spatiul respectiv, trebuie sa-l declarati la primarie ca spatiu comercial. Dup

gabriela
08-10-2016

buna ziua. as avea nevoie de raspunsuri la cateva intrebari. in primul rand as dorii sa aflu daca la tara in fata casei mele

Dianex
24-09-2016

Pentru un raspuns, va rog sa detaliati.