V-ati decis sa infiintati o firma si nu dispui de un sediu social, sau costurile cu acesta sunt prea mari. Noi avem solutia! Gazduire sediu social asigurat de un cabinet de avocatura.

     Cu numai 75 de Lei/luna, poti avea un sediu social fara nici o bataie de cap.

AVANTAJE:

  1. Costuri foarte mici: pretul platit pentru gazduirea sediului social sunt aproape neglijabile in comparatie cu chiria platita pentru un sediu social;
  2. Nu este necesar Acceptul Asociatiei de Proprietari:  pentru sediile sociale stabilite in apartamente, este necesar un aviz, intitulat Acceptul Asociatiei de Proprietari/Locatari, in care trebuie sa obtineti semnatura Presedintelui asociatiei, dar si a vecinilor de apartament.
  3. Rapiditate in intocmirea actelor: se elimina astfel toate celelalte formalitati privind incheierea unui contract de folosinta, eventual inregistrarea acestuia la ANAF.
  4. Gazduire nelimitata de sedii sociale: potrivit L 31/1990 la o adresa pot functiona mai multe firme doar in anumite conditii limitative.
  5. Impozit mai mic - incepand cu 2016 locuintele care gazduiesc un sediu social vor platii impozite marite de peste 10 ori

DEZAVANTAJE:

  1. Nu se pot desfasura activitati economice: Firmele infiintate cu sediul social la un cabinet de avocatura, nu pot desfasura nici o activitate la acel sediu. Pot fi desfasurate activitati economice la un punct de lucru, sau/si in afara sediilor sociale si punctelor de lucru.
  2. Perioada limitata: gazduirea sediului social se realizeaza pe o perioada de maxim 1 an, cu posibilitatea de prelungire.

Contact Gazduire Sediu

Telefon/Fax:

0244 529-596 interior 1

Mobil: 0748 033-068

Email

contact

Problema pe care o au oamenii nu este ca tintesc prea sus si esueaza, ci ca tintesc prea jos si reusesc.” — Michelangelo Buonarroti